Mobiele applicatie - Trekkerweb Indoor Farmstock | IJsselhallen Zwolle
15066
post-template-default,single,single-post,postid-15066,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Mobiele applicatie

Mobiele applicatie

Zorg dat je helemaal up-to-date bent van het laatste nieuws rondom Indoor Farmstock en Tractor Pulling. Download de mobiele applicatie!

Vóór het evenement vindt je hier de deelnemerslijst en handige info over Indoor Farmstock en Indoor Tractor Pulling. Tijdens het evenement vind je hier de uitslagen, leuke horeca aanbiedingen en het laatste nieuws. Houdt deze pagina dus goed in de gaten!

Je vindt de applicatie door met je mobiel naar www.indoorzwolle.nl te gaan. Via het (gratis) wifi netwerk van IJsselhallen Zwolle wordt je op 26 en 27 januari automatisch doorgestuurd naar deze pagina zodat je niets hoeft te missen.