Early Bird Tickets - Trekkerweb Indoor Farmstock | IJsselhallen Zwolle
15397
post-template-default,single,single-post,postid-15397,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kaartverkoop begonnen met Early Bird korting

Early bird-Indoor-Farmstock

Kaartverkoop begonnen met Early Bird korting

Early Bird actie Trekkerweb Indoor Farmstock

Wil jij met korting naar Trekkerweb Indoor Farmstock op 8 februari in de IJsselhallen Zwolle? Dat kan! Snelle beslissers zijn extra voordelig uit en kunnen met een leuke korting naar het evenement. De Early Bird kaarten zijn verkrijgbaar van 18 oktober tot en met 18 november. Twijfel niet te lang want voor je het weet is de tijd om!

Koop je tickets hier!